Top

Royal Jelly Ritual

De nieuwe Royal Jelly Ritual van JAFRA is de allernieuwste innovatie op het gebied van huidverzorging in een luxueus, personaliseerbaar systeem. Verzorg je huid van binnen en van buiten al naargelang de dagelijkse behoeften en wensen en je wordt beloond met een huid van ongekende schoonheid.
 
Alle luxueuze producten uit onze nieuwe Royal Jelly Ritual-serie zijn gebaseerd op onze werkzame, voedingsstofrijke koninginnegelei en zitten vol met vitaminen, die aan alle behoeften van de huid voldoen – niet alleen in de loop der tijd, maar iedere dag. Ons belangrijkste product, de Royal Jelly Global Longevity Lotion, bevat nu het nieuwste en meest vooruitstrevende ingrediënt van JAFRA, de RoyalActive Peptide.
 
Dit baanbrekende ingrediënt wordt exclusief in de Royal Jelly Global Longevity Lotion gebruikt, die tot onze nieuwe verzorgingsserie Royal Jelly Ritual behoort. Wij hebben de belangrijkste natuurlijke bouwsteen in de koninginnegelei ontdekt, Royalactine, het geheim voor het lange leven van de bijenkoningin, en hebben een mogelijkheid gevonden om deze stof zelf te maken, te synthetiseren en te concentreren. Het resultaat: RoyalActive Peptide versnelt de verjonging van de huid, vertraagt de zichtbare tekenen van veroudering en bevordert een vitaal huidbeeld.

Aanbevolen volgorde van gebruik voor je Royal Jelly Ritual:

Jafra Royal Jelly behandeling 's morgens:

1. Reinigen met Royal Jelly Gentle Cleansing Milk

2. Gepersonaliseerde combinatie:

3. Vochtinbrengende verzorging Royal Jelly Global Longevity Lotion

Jafra Royal Jelly behandeling 's avonds:

1. Reinigen Royal Jelly Gentle Cleansing Milk

2. Gepersonaliseerde combinatie:

3. Vochtinbrengende verzorging Royal Jelly Global Longevity Lotion

Royal Jelly Extra Sooting Balm

Royal Jelly Extra Sooting Balm

€ 39,00
Global Longevity Créme

Global Longevity Créme

€ 81,00