Top

Royal Jelly Lift Concentrate

  • Royal Jelly Lift Concentrate
  • Royal Jelly Lift Concentrate
rating 5
(5 / 1 Reviews)
86,00
per stuk


Royal Jelly Lift Concentrate


Liftend Serum met Royal Jelly

Een serum met een direct liftend effect. Royal Jelly in de meest intensieve en werkzame formule wordt met behulp van een nieuwe, revolutionaire liposomentechnologie tot diep in de epidermis getransporteerd. Het unieke Cellspan complex verbetert daarnaast de werkzaamheid van de Royal Jelly.
 
Voor wie: alle huidtypes, ook de gevoelige. Ideaal voor de veeleisende en zonverwende huid of de huid met de eerste tekenen van veroudering.

Werking: de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Vertraagd het optreden van fijne lijntjes en rimpeltjes. Zorgt voor een stralende teint, verfijnt het huidbeeld en makt de poriën minder zichtbaar. Verbetert de stevigheid en de elasticiteit van de huid, hydrateert en bindt het vocht. Verbetert de werking van de volgende verzorgingsproducten.

Gebruik: ’s morgens of ’s avonds na reiniging en tonic.  Nadien dag- of nachtcrème aanbrengen.

Verpakking: doos met 7 ampullen van 7 ml

Klik op de foto voor de film 
 

Artikelnummer: JC20451
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Linda Lekens (05-08-2016) rating 5 Toen ik terug kwam van vakantie had mijn huid behoefte aan herstelling, de Royal Jelly Serum is een grote aanrader, mijn gezicht is in een week tijd zoveel frisser en jonger geworden , dank u wel .


Type de code over