Top

Royal Jelly Scar Balm

  • Royal Jelly Scar Balm
34,00


JAFRA Royal Jelly Scar Balm

Jafra's Royal Jelly Scar Balm is als het waren hechting uit het medicijnkastje en een must have bij ongelukjes voor elk type huid.
De huidverjongende eigenschappen van Jafra Royal Jelle Scar Balm zijnperfect voor het hele gezin.

Wat is het?

Verminder het uiterlijk van littekens met JAFRA Royal Jelly Scar Balm, een klinisch bewezen krachtige en verzorgende balsem, die helpt littekens te vervagen. 
Met een krachtig littekenbestrijdend complex verbetert Royal Jelly star Balm het uiterlijk van littekens van verwondingen van de huid in het gezicht en op het
lichaam, zoals chirurgie, brandwonden en acne, tegelijkertijd verzacht en verbetert het kleur, aanzicht, gevoel en het algehele uiterlijk van littekens.

De formule, zeer effectief werkend en toch lichtgewicht, vloeit gemakkelijk uit op de huid, word in enkele seconden geabsorbeerd en is veilig om te gebruiken op alle typen huid.

Belangrijkste ingrediënten 

Sangre de drago- JAFRA's complex van Sangre de drago extract, een hars afkomstig van een zeldzame Zuid-Amerikaanse book en gefermenteerde gisten, helpt het uiterlijk van
littekens in het gezicht en op het lichaam als gevolg van een verwonding, chirurgie, brandwonden, acne en zelfs scheerongelukjes te verbeteren.

Royal Jelly- Een zeldzame, bio-actieve stof, rijk aan meer dan 20 aminozuren en vitamine B-complex en andere belangrijke vitaminen.

Mànukahoning- Een verbazingwekkende natuurlijke moisturizer, geproduceerd door bijen in Nieuw zeeland die de inheemse Mànukastruik bestuiven.

Dimethicone- Een uiterst effectieve, door de FDA toegelaten huidbeschermende stof, die essentieel is voor het revitaliseringsproces van de huid.


De Scar Balm kan worden gebruikt in diverse situaties waaronder:

Snijwondjes van het scheren:
Vervelende alledaagse scheerwondjes en sneetjes nadat ze zijn genezen

Speeltuinwondjes:
"Au-tjes" opgelopen bij het spelen nadat de wondjes zijn genezen 

Sportschaafwonden:
Door sport of andere activiteiten opgelopen schaafwondjes of verwondingen

Oude en nieuwe littekens:
De balsem is ideaal voor iedereen die het uiterlijk van oude en nieuwe littekens van verwondingen, brandwondjes of acne wil verbeteren.

Trekkende huid:
De balsem is geweldig om een trekkende huid, typish voor recent ontstane littekens te verlichten en verzorgen.

Na chirurgie:
Het is ook ideaal om het uiterlijk van littekenvorming na chirurgie te verbeteren, nadat de wond is dichtgegroeid.

Artikelnummer: jc11519
Reviews (0)
Type de code over