Gratis beauty workshops Dierproef vrij Veilig betalen Persoonlijk advies
0
Winkelwagen
€ 0,00

 

 

Mijn naam is Nuran Sert en ik heb 23 jaar lang als kleermaakster bij Nicky Van Kets gewerkt.

Toen ik Jafra 12 jaar geleden op een workshop ontdekte, was ik zelf heel voorzichtig.

Ik heb immers een heel gevoelige huid heb en kan niet alles verdragen. Tot mijn grote verbazing was ik super tevreden van de gratis skin care avond! Zo tevreden zels dat ik de dag erna meteen zelf als consulente aan de slag ben gegaan!

Als kleermaakster verwen ik mijn klanten met maatwerk zodat hun kleren perfect passen. Als Jafra consulente verwen ik mijn klanten met de beste cosmetica producten, ook voor de gevoeligste huid (met geld terug garantie!)

Jafra voelt nog steeds aan als een hobby maar is intussen mijn hoofdberoep. Elke gastvrouw is speciaal voor mij en wordt extra in de watten gelegd met een stapel cadeautjes.

 

Waarom JAFRA gastvrouw worden:

Jezelf met JAFRA producten laten verwennen en ze cadeau krijgen, dat kan als je JAFRA gastvrouw wordt. Nodig vrienden en bekenden uit voor een gezellige JAFRA party.

Ik presenteert het verzorgings- en verwen programma. En jij als gastvrouw geniet van heel bijzondere voordelen. Je krijgt exclusief onze Royal Jelly producten en wordt bovendien voor je presentatie-omzet beloond met bijzondere producten naar keuze.

 

Waarom JAFRA consulente worden:

Zoek je een afwisselende job waarbij je je eigen tijd kunt indelen? Bij ons heb je een fantastische job met flexibele arbeidstijden – en dat in een van de mooiste branches van de wereld: de cosmetica-branche. Naast een goed inkomen met uitstekende producten heb je ook veel plezier, plezierige sociale contacten en afwisseling van het dagelijkse gezinsleven – en dit alles met eigen tijdsindeling! Start nu als Consulent op zelfstandige basis.

Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Reis de wereld rond met JAFRA

Seychellen , Mauritius, New York, Istanbul,Portugal,Ibiza, Kitsbül, Valencia, Marrakech, Kos, Dubai… je dromen worden werkelijkheid!

Als JAFRA Consulenten heb je de unieke kans om met jouw omzet en jouw wervingen een droomreis bij elkaar te verdienen die onvergetelijk is.

Ieder jaar ligt er een nieuw, opwindend reisdoel op je te wachten.

De wereld wacht op jou. Ontdek haar met JAFRA! Waar wacht je nog op?


 

 
Onze Service

  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Milieuvriendelijk & Trendy
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Engsbergseweg 125a
3980 Tessenderlo, België
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 0474/ 43 15 74
info@nuransert.be
Ga naar contactformulier
365 klanten geven www.nuransert.be een gemiddelde beoordeling van een 9.1