Top

My Boost Eye Set

25% Korting
  • My Boost Eye Set
€ 79,00
59,00


Het belang van een goede oogcreme
Geen huid is zo dun als de huid rondom de ogen. Wist je dat je huid daar wel vier keer zo dun is als je gezichtshuid? Niet zo gek dus dat het van belang is om rondom je ogen te smeren met een specifieke crème.  
Oogcrèmes zijn afgestemd op de dunne, gevoelige huid rondom de ogen. Je normale moisturizer voldoet over het algemeen niet, omdat deze vaak te dik is, of misschien zelfs irriterende stoffen bevat. Voor de huid rondom je ogen is alleen het mildste van het mildste goed genoeg. Ook zorgt een goede oogcrème ervoor dat make-up beter op zijn plek blijft zitten.

De huid rondom je ogen heeft nogal wat te verduren. Door te knipperen, te knijpen tegen zonlicht en door het veelvuldig aanbrengen en verwijderen van oogmake-up krijgt de huid rond je ogen sneller te maken met rimpeltjes en droogte. Tel daarbij op dat tekenen van vermoeidheid (wallen, kringen) het beste zichtbaar zijn rondom je ogen en je begrijpt dat je bijna niet onder een oogcrème uit kan.

Oogcrème is een must en wordt te vaak vergeten bij de dagelijkse verzorging. Je ogen zijn je visitekaartje en verraden als eerste of je genoeg geslapen hebt en gezond leeft. Met de juiste oogcrème houd je de huid rondom de ogen jong en soepel en kun je eventueel oogleed verzachten. Rimpels voorkomen is altijd makkelijker dan genezen. 

Eigenlijk zou iedereen vanaf zijn/haar 25e op zijn minst een goede oogcreme moeten gebruikenMy Boost Eye Set
€59.00

De beste oogcreme met RJX en de keuze in de Boost Witte lijn (gevoelige / droge huid) of de gele lijn (gewone, vette, gecombineerde huid). Speciale huidlijn voor de jonge huid vol super foods. 20+ Huidleeftijd

Royal Jelly RJx – onze exclusieve beauty powerhouse-technologie – in elk product.

De Royal Boost-formules zijn rijk aan actieve ingrediënten en zitten boordevol krachtige superfoods om bescherming te bieden tegen toekomstige schade door vrije radicalen, UV- en blauwlichtstraling.Artikelnummer: jc44274
Reviews (0)
Type de code over