Top

My Gold Eye Set

26% Korting
  • My Gold Eye Set
€ 106,50
79,00


Het belang van een goede oogcreme
Geen huid is zo dun als de huid rondom de ogen. Wist je dat je huid daar wel vier keer zo dun is als je gezichtshuid? Niet zo gek dus dat het van belang is om rondom je ogen te smeren met een specifieke crème.  
Oogcrèmes zijn afgestemd op de dunne, gevoelige huid rondom de ogen. Je normale moisturizer voldoet over het algemeen niet, omdat deze vaak te dik is, of misschien zelfs irriterende stoffen bevat. Voor de huid rondom je ogen is alleen het mildste van het mildste goed genoeg. Ook zorgt een goede oogcrème ervoor dat make-up beter op zijn plek blijft zitten.

De huid rondom je ogen heeft nogal wat te verduren. Door te knipperen, te knijpen tegen zonlicht en door het veelvuldig aanbrengen en verwijderen van oogmake-up krijgt de huid rond je ogen sneller te maken met rimpeltjes en droogte. Tel daarbij op dat tekenen van vermoeidheid (wallen, kringen) het beste zichtbaar zijn rondom je ogen en je begrijpt dat je bijna niet onder een oogcrème uit kan.

Oogcrème is een must en wordt te vaak vergeten bij de dagelijkse verzorging. Je ogen zijn je visitekaartje en verraden als eerste of je genoeg geslapen hebt en gezond leeft. Met de juiste oogcrème houd je de huid rondom de ogen jong en soepel en kun je eventueel oogleed verzachten. Rimpels voorkomen is altijd makkelijker dan genezen. 

Eigenlijk zou iedereen vanaf zijn/haar 25e op zijn minst een goede oogcreme moeten gebruikenMy Gold Eye Set
€79.00

Gold Dynamics voor de rijpere huidleeftijd 50+, biedt met luxe, in natuurlijk goud-ferment gedrenkte texturen oplossingen voor een veeleisende, rijpere huid. Rijk voedende verzorging die je huid soepel maakt en er stralend uit laat zien.

De huid begint als gevolg van de afnemende productie van elastine haar spankracht te verliezen. Door hormonale veranderingen worden lijntjes en rimpels dieper. De huid wordt in zijn geheel dunner en droger. Overpigmentering (hyperpigmentering) en verminderde uitstraling van de huid worden zichtbaar.

Gold Dynamics verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Rimpeltjes en lijntjes worden geminimaliseerd en pigmentstoringen worden verminderd. De huid wordt intensief gehydrateerd. Het gold complex herstelt de souplesse, het stralen en het jeugdige uiterlijk van de huid.


Artikelnummer: jc43695
Reviews (0)
Type de code over