Top

JAFRA Royal Jelly DNOX

  • JAFRA Royal Jelly  DNOX
49,001 doosje van 30 tabletten 

DNOX Skin Defense Antioxidant

DNOX Skin Defense Antioxidant op het hoogste niveau.
Om de gezondheid en het welzijn van jouw lichaam op het hoogste niveau te ondersteunen, is er nu de DNOX Skin Defense Antioxidant.
Een multivitamine-complex dat vitamines, natuurlijke kruidenextracten en andere hoogwaardige voedingsstoffen bevat. Voedingssupplement voor dagelijks gebruik. 1 doosje bevat 30 tabletten.

Dankzij echte Gelee Royale en vitamine E is dit product in staat om cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en de inwerking van vrije radicalen.
Ook Punica granatum (granaatappel), een natuurlijke antioxidant, en Polygonum cuspidatum (Japanse Duizendknoop) helpen met een antioxidatieve en versterkende werking, het lichamelijke welzijn te verbeteren.

Voor schoonheid van binnenuit

 

WAT DOET HET:

Het product bevat vitaminen, plantenextracten en andere speciaal geselecteerde voedingsstoffen, die de afweer van de huid en het individuele welzijn bevorderen, waaronder Punica granatum (granaatappel), een natuurlijk antioxidant en Polygonum cuspidatum met een antioxidatieve en krachtige feelgood-werking.

BELANGRIJKSTE WERKZAME STOFFEN

Gelée Royale : Een zeldzame, complexe bio-actieve werkzame stof met meer dan 20 natuurlijke aminozuren voor opbouw en ondersteuning van weefsel; rijk aan vitamine B en de vitamines A, C, E en K.

Punica granatum (granaatappel) : Voorkomt door de antioxidanten in het sap van de granaatappel hart- en vaataandoeningen en ontstekingen en beschermt zo preventief tegen schade door vrije radicalen.

Vitamine E : Een uiterst effectief antioxidant, dat de effecten van vrije radicalen neutraliseert en cel schade voorkomt.

DNOX Daily Nutrion with Antioxidants


Artikelnummer: jc14565
Reviews (0)
Type de code over